Home
Behandelingen
Acryl
Gelpolish
Manicure
Bruidsmake-up
Fotoalbum
Prijslijst
Actuele aanbiedingen
Contact
Contactformulier
Sitemap

Acryl

 

Het acrylsysteem is gebaseerd op een poeder en een vloeistof. Door het penseel in de vloeistof en daarna in de poeder te dopen ontstaat er een kneedbaar bolletje. Hiermee wordt de kunstnagel gemodelleerd, je kunt hierbij de nagel verlengen of juist alleen verstevigen. Door de blootstelling aan lucht, hardt de acryl in enkele minuten uit. Wanneer de acryl helemaal is uitgehard kan de nagel in elk gewenst model gevijld worden. Na het in model vijlen van de nagel, wordt deze afgewerkt zodat je een mooie glanzende nagel krijgt. 

 

Alles is mogelijk je kunt kiezen voor een natuurlijke french manicure, gekleurde acryl, nail art en nog veel meer, kijk voor voorbeelden op de fotopagina.

Omdat uw eigen nagels doorgroeien, is het nodig om tussen de 2 á 4 weken terug te komen voor een nabehandeling (dit ligt aan de groeisnelheid van uw eigen nagels). Tijdens de nabehandeling worden de nagels weer op lengte en in model gevijld en wordt de uitgroei bijgewerkt. Na de nabehandeling lijkt het weer alsof er een nieuwe set nagels is geplaatst.